Als uw tuin groter is dan een binnenplaats, maar kleiner dan een hectare

Wat je moet weten om een uitstekende meerjarige grens te creëren - De Midden-Gesized Tuin. Tuinieren Blog.

als uw tuin groter is dan een binnenplaats, maar kleiner dan een hectare.

Wat je moet weten om een uitstekende meerjarige grens te creëren.

voor hun tips over het creëren van een uitstekende meerjarige grens.

Ze hebben zojuist een van de langste kruidachtige grenzen in het Verenigd Koninkrijk van nul gemaakt. Nu is het een verbluffende, harmonieuze weergave van prachtige vaste planten en eenjarigen.

En ze hebben geëxperimenteerd met het groeperen van planten samen, op een manier die net zo goed werkt voor kleinere tuinen.

Lou Dowle en Steve Edney op hun No Name Nursery in Kent. U kunt Steve volgen en de vooruitgang van de lange grens op.

Op 100 meter lang, Louise en Steves grens kan wel de langste privé grens. Andere langste grenzen zijn bij Kew Botanic Gardens (320 meter) en RHS Wisley (128 meter).

Het deel van hun No Name Nursery project dat deel is van plantenkwekerij en mogelijke toekomstige workshop ruimte. Maar het is ook een plek om te ontsnappen en te delen met de wilde dieren in de tuin en het bredere platteland daarbuiten. De aanplant is wild-vriendelijk, er zijn veel wildere plekjes voor onderdak en ze hebben een geen sprays beleid.

Steve and Lous grens is 100 meter lang, beplant met meer dan 500 planten. Dit geeft hen de kans om te experimenteren met verschillende combinaties van planten en om te zien hoe planten samen werken.

We willen in staat zijn om te experimenteren met planten door ze samen te kweken, zegt Steve. Veel kweekbedrijven gaan voornamelijk over het kweken van planten en ze groeien ze briljant. Maar ze groeien ze meestal niet in een tuincontext. Terwijl zowel Louise als ik tuinders zijn als plantenkwekers.

De No Name Nursery wil zich ook richten op het kweken van planten in de grond, in plaats van in potten. Ze verkopen planten vanaf volgend jaar, vaak op plantenbeurzen en ze kunnen ook enkele open dagen hebben. De website moet nog komen, maar je kunt contact opnemen.

Steve en Louise tuinen ook organisch. Steve zegt dat tuinieren vandaag over evenwicht gaat en niet over het uitroeien van ongedierte. Je hebt een goede balans nodig van ongedierte en roofdieren in je tuin, zegt hij.

het houden van dahlia's vrij van oorwormen, slakken en slakken zonder gebruik.

Bijvoorbeeld, oorwormen doen veel schade aan dahlia bloemen maar ze eten ook bladluizen. Dus als je ontdoen van oorwormen, je zult meer bladluizen. Hij suggereert het kweken van dahlia's die een beroep doen op oorwormen minder, zoals de single bloemed dahlia's. En als je groeit de grote decoratieve dahlia's, smeren sommige vaseline op de belangrijkste stengels om de oorwormen te ontmoedigen.

Wanneer je planten kiest voor een meerjarige grens, moet je beginnen met de grond en het terrein, zegt Steve. Ik weet dat je dat veel hoort, zodat het een beetje saai kan klinken, maar het is essentieel.

Dingen die je moet overwegen omvatten wat voor soort grond je hebt. Niet alleen of het zanderig, silty of klei, maar heeft het bijvoorbeeld staand water in de winter? Of wordt het erg droog in de zomer?.

Denk aan je bodem en klimaat. Steve en Lou kozen voor dit Eryngium yuccifolium omdat het bestand is tegen droogte. Het heeft ook mooie zaadkoppen dus heeft een lange seizoen van interesse in de tuin.

Naast het begrijpen van uw bodem, denk aan uw lokale klimaat. Bijvoorbeeld, Steve en Lou tuin is in Oost Kent, waar we een aantal van de hoogste zonneschijn in het Verenigd Koninkrijk, maar ook de minste regen.

In de VS, tuinders zijn zich zeer bewust van welke USDA winters zone ze zijn. Maar Britse tuinders zijn minder bezorgd omdat de meeste van het Verenigd Koninkrijk heeft vrij milde (en relatief vergelijkbare) winters. Echter, andere aspecten van het weer variëren in verschillende gebieden, dus we hebben plaatsen die natter, droger, meer winderige of meer beschutte. Deze factoren zijn net zo belangrijk.

Denk aan de proporties en de grootte van de grens.

Zorg ervoor dat uw meerjarige grens niet te verontschuldigend is, zegt Steve. Soms zijn mensen bang om een grens te maken die groter is dan ze denken dat ze aankunnen. Maar als je het dicht genoeg plant, zal het onkruid op afstand houden.

Denk aan proporties bij het plannen van een grens. Hoe hoog is uw hek of muur? Hoe lang is de grens? Als het lang is, maak het niet te smal of de verhoudingen zullen verkeerd zijn.

Je wilt geen grens die te mager en te lang is. En je wilt niet dat het dumpachtig is. Dus het moet niet te diep maar smal zijn. Dus het heeft veel te maken met uw site of tuin. Het maakt niet uit of zijn 100 meter lang of twee meter lang, je moet luisteren naar je instinct, zegt Steve. Voelt het goed? Ziet het er goed uit? Zo niet, het kan de proportie zijn.

Denk ook aan uw grenzen en hoe ze invloed hebben op de verhoudingen van de grens.

Steve en Louise hebben een zeer hoge lijn van bomen op hun grens. Het is een grote windbreak, zegt Steve. Je hebt een diepe grens nodig om de hoogte van die bomen in evenwicht te brengen. Maar als je een kleine tuin had met een laag hek of heg, zou je niet noodzakelijkerwijs de hele tuin willen vullen met de grens.

Wanneer wil je dat je eeuwigdurende grens op zijn hoogtepunt is?.

Hoewel we allemaal streven naar een jaar rond de grens, is de realiteit dat de meesten van ons grenzen hebben die hun pieken bereiken in een of twee seizoenen. Steve suggereert dat je die piek actief plant voor wanneer je het meest van de tuin gaat genieten.

Denk aan wanneer je het vaakst in je tuin zit. En even, let op wanneer je het meest waarschijnlijk weg bent.

Bijvoorbeeld, Steve zegt dat hij houdt van Daphne bholua. Het heeft prachtig geurige bloemen in februari, maar in de zomer, zijn dood saai. Dus als je zelden gaat in uw tuin in de winter, plant het niet op de bodem van de tuin waar je het nooit zult zien.

Steve en Lou planden hun lange grens om op zijn best te zijn in de hoge en late zomer. Dit is Dahlia Lovely Eyes Loulou, momenteel bezig met de dahlia proeven bij RHS Wisley. Je kunt verbena bonariensis op de achtergrond zien.

Steve en Louise begonnen met het positioneren van rozen, struiken en langdurige eeuwiggroene vaste planten eerst. Dan werd de rest van de grens om hen heen gestikt.

Maak een lijst van planten voordat je gaat winkelen voor een vaste grens. Dat is goed advies van professionele tuinders en tuinontwerper vinden het hier in.

hoe een echt succesvolle bloemgrens plannen.

Maar het spannend om impuls te kopen, zegt Steve. Als hij plantbeurzen of kinderdagverblijven bezoekt, houdt hij ervan om planten te kopen die hij niet weet.

Echter, voordat je daadwerkelijk een impuls kopen plant te kopen, zegt hij, zorg ervoor dat het gaat passen uw tuin. Heb je de juiste grond voor de plant? Gaat het in staat zijn om het hoofd te kunnen als je een winderige site? Of als uw site is zeer beschut, heb je te veel schaduw? Zoek alle belangrijke informatie over wat de plant nodig heeft voordat u koopt.

En ontdek van de planten teler wanneer de plant zal zijn op zijn bloei piek, zodat het past in uw wensen en behoeften. Als je hebt ontworpen uw grens op zijn piek in de hoge en late zomer, dan krijg impuls koopt die passen in.

Als je meer wilt weten over hoe je de juiste meerjarige planten voor je tuin kiest, kijk dan uit.

met advies van Rosy Hardy of Hardys Cottage Garden Plants.

Hoe je planten in een meerjarige grens samenbrengt.

Denk na over wanneer je plant op zijn hoogtepunt zal bloeien. En overweeg dan wat de planten eromheen zullen bieden. Je hoeft ze niet allemaal samen te bloeien, zegt Steve, maar denk aan het gebladerte of texturale contrast.

Bij het creëren van een meerjarige grens, partnerplanten die iets te bieden hebben op een vergelijkbare tijd van het jaar. Dat kan zijn bladeren of bloemkleur, structuur of zaadkoppen. Voor tips over hoe Steve en Lou deze groepering samen te stellen, zie.

Bij het kiezen van planten, denk aan wat het het hele jaar door heeft aangeboden. Neem Eryngium yuccifolium, bijvoorbeeld, zegt hij. Het heet yuccifolium omdat het yucca-achtige bladeren heeft. Dus het heeft een echt goede rozet van gebladerte eerder in het jaar, die de eerdere planten goed combineert.

Dan wanneer de grens is op zijn hoogtepunt, het heeft bloemen en een prachtige zaad-hoofd. Zijn droogte-tolerant, zo goed voor het klimaat. En voor een hoge plant, zijn verrassend stabiel. De bloemen zijn hoog, maar het belangrijkste lichaam van de plant is lager.

Bijvoorbeeld, dahlia's kan vrij moeilijk om samen te werken in een grens, omdat ze zo opzichtig, zegt Steve. Dus als je denkt over het algehele grenseffect, kies dan de juiste dahlia.

Hij houdt van de enkele bloeiende, zwarte bladeren in een grenscontext, zoals Dovegrove en Lovely Eyes Loulou. Sedums (nu hylotelephiums genoemd) zijn een goede plant om samen te werken met dahlia's, zegt hij. Red Corley is een echt goede korte sedum om samen te werken met een zwarte bladerdahlia.

Je kunt meer van Steves dahlia advies horen in deze post op.

Waarom de klassieke hoogte gegradeerd vaste jaargrens werkt het beste.

Veel planten zien er niet goed uit op de basis, of dont hebben veel te bieden aan de basis. De voor de hand liggende is rozen, die vaak worden beschreven als een mooie bloem maar een lelijke plant. Maar Steve vindt ook dat dahlia's en vele anderen er het beste uitzien met lagere planten voor hen of om hen heen.

Steve denkt dat het klassieke systeem van het sorteren van planthoogten in een kruidachtige grens goed werkt. Hij houdt ervan om de basis van vele planten, zoals dahlia's en rozen, met lage groeiende bloemen te bedekken. Hier wordt dahlia Dovegrove een partnerschap aangegaan met een laag groeiende Hylotelephium Xenon.

Ik hou er niet van om stengels of kale aarde te zien. En ik hou ervan om te werken in gradaties. Het is heel klassiek om te beginnen met de kleinste aan de voorkant, werken je weg naar de hoogste aan de achterkant. Als je werkt aan dat principe, dan weet je ook wanneer die regel te breken.

De regel van derden is een beroemde ontwerpregel. En het werkt ook in een meerjarige grens.

Steve stelt voor dat je de lagen omhoog in derde (of hoogstens 50%). Wanneer je begint, een goede vuistregel is plaats planten naast degenen die rond een derde groter of korter zijn. De uitzondering is met grassen omdat ze zo licht, en hun beweging is belangrijk.

Hij stelt ook voor dat je niet meer dan een derde van de meerjarige grens als grassen plant. Als je een te hoog percentage grassen hebt, zal er een punt in het jaar zijn als je voelt dat er niet genoeg bloeminteresse is.

Regel van derden: planten zien er vaak het beste uit als ze ongeveer een derde hoger of lager zijn dan de plant ernaast. Deze onbekende echinacea zaailing ziet er briljant uit met het hogere pennisetum erachter.

Merk op dat prairie planten, waar de planten zijn allemaal voornamelijk op een vergelijkbaar niveau en die gebruik maakt van luchtige planten zoals grassen zodat je kunt zien door lagen, is een andere stijl van grens. Maar het is een moeilijkere om goed te krijgen, hoewel het ziet er heel natuurlijk. Een klassieke kruidachtige grens is heel veel over.

en haar gevestigd zichzelf als een belangrijk element in het tuinieren over de hele wereld.

Contrast hoge planten met kortere. En de regel van derden over hoogte niet noodzakelijk van toepassing op siergrassen omdat ze zo transparant zijn en beweging toe te voegen. Wees niet bang om grassen te planten die aanzienlijk groter zijn dan sommige van uw andere planten in de grens.

Hier torent Stipa Kleinfontein over het Eryngium en, nog korter, de Hylotelephium Matrona, en dan de Verbena Bampton. Maar de grotere grassen en het eryngium zijn beide vrij transparant, dus ze zijn een lichte aanwezigheid.

En het blad contrast is enorm belangrijk ook. Plaats smalle bladeren naast breedbladige. Verschillende bladvormen zijn bijzonder belangrijk in het voorjaar en de vroege zomer wanneer planten zich ontwikkelen en groeien. Zo kun je echte drama met de planten zelfs wanneer ze uit de bloem.

Je kunt bezaaide plantvormen contrasteren met sculpturale vormen. Achter een klomp afgeronde Hylotelephium (voorheen sedum) Matrona is een fontein van gras, Stipa gigantea Kleinfontaine.

Bijvoorbeeld, Ik hou vooral van het contrast van de elegante, sculpturale eryngium met de vrij gave hete roze van Potentilla Miss Wilmott, zegt Steve.

De randen van een vaste grens maken het verschil.

Steve besteedt vooral aandacht aan de randen van de grenzen. Ten eerste, hij houdt van de planten aan de rand om lang te bloeien, zoals de mooie Potentilla Miss Wilmott.

Vergelijkt de bloei van een volledig bloeiende meerjarige grens met een schone, scherpe rand. Dahlia Wishes & Dreams en Allium senescens Lisa Blue zijn aan de rand.

En verbena officinalis Bampton heeft ongelooflijk paars gebladerte, paarse bloemen en een echt lange bloei periode. Dus weve plaatste het aan de rand van de grens.

Steve beschrijft zijn grens als vrij chaotisch. Hiermee bedoelt hij verpakt met planten. Dus hij houdt ervan om een scherpe rand tussen de grens en het gazon te snijden om het te definiëren. Hij zegt dat het belangrijk is om te contrasteren met de chaos.

Als iets een beetje te groot is geworden, snij het dan midden in het seizoen. En sommige planten zelfzaad te prolifisch, dus wied ze uit.

Het ding waar je altijd naar moet kijken is dat een plant niet te groot wordt voor zijn laarzen en begint een andere plant uit te sluiten, zegt hij.

We denken graag aan onze grenzen als een langzaam brandend vuurwerk.

Denk aan de hoogte van een plant, zijn blad, de andere drie seizoenen van belang wanneer niet bloeien, hun bloeiseizoenen, hun aantrekking tot wilde dieren, hoe hun zaadkoppen zullen zijn, hun lengte van bloei periode.

Met de klok mee van boven links: Persicaria Indiase zomer, Ricinus Nieuw-Zeeland paars, siergras, Allium Lisa Blue. Steve en Lou dont het erover eens dat de Persicaria moet worden in deze klomp. U kunt veel leren over de positionering van vaste planten door te luisteren naar de.

National Garden Scheme handboek bieden voor Middensized Garden lezers.

De NGS biedt £3 uit zijn beroemde gele boek gids voor 2022. Het heeft meer dan 3.500 tuinen rond het land in het, waarvan veel niet normaal open zijn voor het publiek. 99 (exclusief verzendkosten) aan Middensized Garden lezers als je het koopt via de.

NGS online shop, citeren TMSG22 bij de kassa.

Haal £3 uit het NGS handboek voor 2022 door TMSG22 te citeren wanneer.

Pin om te onthouden hoe je een meerjarige grens te creëren.

Steve gaat in detail over hoe ze hun planten keuzes voor een bepaald deel in deze video.

En er is een prachtige discussie/argument tussen Steve en Louise over of één plant Persicaria Indiase Zomer past in de grens of niet. Ik voelde echt dat ik geleerd over het afluisteren van dit specifieke gedachteproces. Je kunt het vinden op 14 minuten in. En je kunt er recht doorheen klikken, als je kijkt in de beschrijving hieronder van de video waar er gemarkeerde tijdstempels zijn.

een gratis wekelijkse e-mail met tips, ideeën en inspiratie voor uw tuin.

Wat je moet weten om een uitstekende meerjarige grens te creëren.

Hoi Steve, Ik ben Lesley die vroeg over een grote plant in mijn tuin. Ik denk dat het een nieuw-Zeelandse vlas.

Steve niet inloggen op deze site, wilt u uw vraag te herhalen en Ill zien of ik kan antwoorden? Of u wilt contact Steve op welk platform je oorspronkelijk sprak op (Instagram?).

Ik keek deze video met fascinatie was het een van de beste discussies die ik heb gezien over dit onderwerp. Ik blijf worstelen opnieuw impuls kopen en alleen het kopen van een van een bepaalde plant wanneer misschien moet ik kopen 3 5 of meer.

Ik was geïnteresseerd in Steves punt over de dichte afstand van het bed en vroeg me af of je het onderwerp meer in detail kon behandelen.

Hoe de moed te hebben om dingen dichter bij elkaar te brengen dan het etiket en wanneer je slechts één exemplaar van een plant kunt hebben en wanneer je er meer dan één moet hebben.

op zijn eenvoudigst zou je misschien een Rose of een Hydranga in een bed whera meerdere Rudbekias of meerdere geraniums? Hoe je jezelf te bewaken in de richting van het maken van de juiste keuzes bij het kopen in het tuincentrum. Ik ben altijd leary van postorder omdat dingen vaak dan arriveren wanneer ik geen tijd om te planten of wanneer het weer zo slecht is. Dan als ik tijd of het weer verbetert beken ik kan ik vergeten over de planten (of nog slechtere planten meervoud!) en ze zijn pot gebonden of tekort aan water te krijgen ze ooit in de bodem.

[Steves commentaar was zoiets als laat geen kale grond geen ruimte voor onkruid].

Ik vraag het hem wanneer ik hem volgende, die moet binnenkort zijn.

Bespaar tijd, inspanning en geld in uw middelgrote tuin.

De Middlesize Garden is een deelnemer aan de Amazon Associates LLC, een affiliate reclameprogramma ontworpen om een middel voor sites om reclamekosten te verdienen door reclame en linking naar Amazon.

3 top tuin privacy tips hoe om uw tuin te laten kijken en voelen meer prive!.

10 gemakkelijke zorg groenblijvende potten voor het hele jaar door impact.

Gemakkelijk zorg groenblijvende potten om interesse en structuur toe te voegen aan uw tuin het hele jaar door. 10+ plantenkeuzes voor groenblijvende bomen, struiken en grassen voor potten.

Ik heb gedebatteerd over de cruciale kwestie van welke kleur mijn schuur te schilderen. Schilderen van uw schuur transformeert uw tuin. En als ik mijn schuur schilder, zal het ook langer duren.

8 stappen naar de lange dunne tuin van uw dromen.

Twee jaar geleden Emma en Mel verhuisden naar een huis in Whitstable met een lange dunne tuin. Zijn open tijdens Whitstable Open Tuinen elk jaar voor de NGS.

Hekken voor privacy 9 geweldige ideeën voor tuin screening.

Hekken voor privacy hoe om uw tuin of achtertuin meer prive, plus nieuwe hekken ideeën uit de 2021 shows. Wat je moet weten om het juiste hek voor uw tuin te kiezen.

De 8 beste perfect-voor-privacy tuin bomen.

De beste tips bij het kiezen van perfect-voor-privacy tuin bomen. Welke bomen te kiezen, waar ze te planten en hoe om uw tuin privé te maken.

© 2021 The Middle-Sized Garden - Gardening Blog.

Ongeautoriseerd gebruik en/of duplicatie van dit materiaal zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de auteur en/of eigenaar van deze sites is strikt verboden. Uittreksels en links kunnen worden gebruikt, mits volledige en duidelijke krediet wordt gegeven aan De Midden-Gesized Tuin met passende en specifieke richting naar de oorspronkelijke inhoud. Foto's van de site kunnen worden gekocht, alstublieft.

Sorry, uw blog kan geen berichten per e-mail delen.

A Spectacular Summer Planting Idea with Dahlia, Zinnia, Chinese Aster and Ammi visnaga.

Deleting this collection CANNOT be undone.

Zorg voor een beschutte standplaats zonder felle zon. 1 m hoog konijnengaas vormen, de scheuten inkorten tot een lengte van ca. To create additional collections, you must be a paid member of our site. Daarna ontstaan de rozerode, kleine banaantjes.

De planten zijn prima en staan er mooi bij.

Na de vruchtzetting is de moederplant afgestorven, maar vanuit het hart is nieuwe groei ontstaan. Het kan dus haalbaar zijn om jonge scheuten uit te planten in april en in oktober al vruchten te oogsten. Musa coccinea (Scarlet Banana) is a small. Gebruik alternatieve en stabielere humussoorten in plaats van turf. Musa acuminata (Banana) is a large, fast-growing. aarde omdat bij langdurig teveel vocht de vleesachtige wortels in de pot kunnen gaan rotten. Door het creëren van een klant-account, worden uw gegevens automatisch toegevoegd aan elke bestelling in het bestelformulier. Powered by CCV Shop.                                5,00.

van een categorie weergave met floatingbasket aangeroepen als er attributen geselecteerd moeten worden.

Fertilize plants regularly during the growing season. Van mei tot oktober in potten buiten (balkon, terras, tuin) met een overwintering in huis. Move Selected Plants to a Different Collection. De soort blijft van nature vrij klein (maximaal 2 meter), waardoor deze uitermate geschikt is om te laten groeien in een kuip. Levertijd ongeveer 3-6 weken, spoedorders op verzoek mogelijk. Echter als u een banaan voor de volle grond zoekt, kan men beter kiezen voor de Musa basjoo of Musa sikkimensis. Plant of Merit, Showy, Evergreen, Fruit & Berries. Banana trees do not do well in drought conditions since they need to be watered often for proper growth. "); xajax_UpdateAttributeFieldsFloatingBasket(xajax.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost musa velutina

Becoming a contributing member of Gardenia is easy and can be done in just a few minutes.

Planten die buiten in de grond staan moeten in de droge zomermaanden twee tot drie keer week rijkelijk worden gegoten.

Er bleven twee zaailingen over, die het eerste jaar alleen blad aanmaakten. Want Garden Inspiration? Check these Great Plant Combination Ideas with Musa - Bananas. Een banaan als deze op het terras geeft een extra exotische uitstraling aan uw tuin. The description of these plants has been written based on numerous outside resources. Het tweede jaar volgde bloei met daarop prachtige roze banaantjes. Awash with color, these terracota slab stones steps are.

De Verborgen Tuinen van Dick en Jeannette Vonhof.

This tapestry garden weaves together succulents and other. Afgelopen jaar hebben die gegroeid (blad aangemaakt). De Musa velutina is een kleine bananensoort en is een ideale bananenplant om in de kuip te houden, deze bananenplant blijft relatief klein. Bij verzending van de bananen in een pakket kan het zijn dat we het blad van de bananen terugknippen. In de winter weinig water en overwinteren bij een temperatuur net boven het vriespunt is geen probleem.

Vraagt veel water en bemesting tijdens de zomermaanden van april t/m september wat de groei en bloei ten goede komt.

En staat nu in de oranjerie zich klaar te maken voor de bloei in 16 of 2017. Each pseudostem has a limited lifespan. Musa velutina - Roze dwergbanaan - 5 zaden - Onszaden. Verzending in 5 tot 7 werkdagen (op afspraak afhalen binnen 5 werkdagen).

Bij de bananen in de volle grond een cirkel van ca.

Overwinteren in de volle grond is niet aan te bevelen, hou hem als kuipplant. Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen. Het bericht wordt niet direct geplaatst, omdat deze eerst handmatig moet worden geactiveerd. It only lives as long as it takes it to flower and produce fruit.

                                        .

Designed for late summer and fall interest, this bold plant.

Hopelijk volgend jaar weer bloei. Indien je hem dan toch in de volle grond laat overwinteren dien je hem bijzonder goed in te pakken en tijdens de winter de stam en aarde rond de stam te verwarmen met bv. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina. Na de bloei krijgt de Musa velutina kleine roze banaantjes die eetbaar zijn en behoorlijk zoet.

Plant of Merit, Showy, Evergreen, Fruit & Berries.

Who wouldn't want to stroll along this beautiful and. De wortels kunnen tot -5 graden Celsius, maar daarbij zal de plant bovengronds wel afsterven. Één van de weinige koude tolerante, vruchtdragende soorten. Keep an eye out for glasshouse red spider mite, mealybugs and aphids. How many Musa velutina (Pink Banana) do I need for my garden?. container-order-button > span'). Deze plant is zeer geschikt als terras of kuipplant en niet wintervast.

Bananen die in de volle grond staan kunnen in het voorjaar met rijpe compostaarde worden verzorgd en naar behoefte in de zomer twee keer met een organische meststof bemesten.

                                        . De plant is redelijk koudebestendig, wel voor vorst beschermen. Is beter koude resistent dan de Musa Nana. If you provide us with your name, email address and the payment of a modest $25 annual membership fee, you will become a full member, enabling you to design and save up to 25 of your garden design ideas. Kwekerij van bijzondere fruitsoorten, Andesknollen en zoete aardappelen. Goed windbestendig en tolerant aan enkele graden vorst. Wordt in Florida veelal gekweekt.

The leaf sheathes overlap to form a trunk-like pseudostem.

En het verzenden uitstekend, daar had niets mis mee kunnen gaan en kwamen dan ook ongeschonden aan, helemaal goed!. Een nieuwe, tropische dessertbanaan met een zeer korte groeicyclus. Join now and start creating your dream garden!. Behalve fijn zaad, alle zaden in warm water een nacht voorweken.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen